SAMSUN / CANİK - Canik Fen Lisesi

Canik Fen Lisesi

Adres
KUZEY YILDIZI MAH. ÇİFTLİK CADDESİ CAD. I.MKB ANADOLU LISESI BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 CANİK / SAMSUN
Vizyon
Milli ve manevi değerlere sahip, geçmişle gelecek arasında köprü olan, Fen bilimlerine gönül veren, yabancı dil bilen, kültür ve sanatla yaşayan, çalışkan, dürüst, ülkesini gelecekte daha yukarılara taşıyacak, lider olacak en önemlisi iyi bir insan olacak nesiller yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Fen bilimleri alanında okuyan, sorgulayan, gelişimlere açık, milli ve manevi değerlere bağlı, yabancı dil bilen, Türkçe´yi etkili kullanabilen, geçmiş ile gelecek arasında köprü olabilecek, kültür ve sanat faaliyetleri ile yaşayan, tarihinden aldığı güçle ülkesine yön verecek nesiller yetiştirmek.
İNGİLİZCE - ALMANCA
Ulaşım
Okulumuza Soğuksu otobüs merkezine 500 metre mesafededir. 2. hat dolmuş güzergahı okulumuzun yakınından geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 500 metre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 3000 metre civarında bir uzaklıkta bulunmaktadır.
Okulumuzun Taban Puanı 474,7116 - Tavan Puanı 478,4424